Goud Sparen,Goud Kopen,Goudrekening
Geld zoals geld bedoeld is ! FGA NL, FysiekGoudAdvies Nederland

Start

een carrière in de goud-business!

# Training en coaching #  Doorgroeimogelijkheden   Hoge verdiensten

Commerciële buitendienst medewerkers

Onze commercieel verkoop buitendienst medewerkers zijn van essentieel belang voor FGA Nederland. Zonder hun gedreven en ambitieuze inzet kunnen wij geen beloften en kwaliteit waarmaken bij onze opdrachtgevers en klanten. De inzet, inzicht en commerciële toegevoegde waarde van de commercieel verkoop buitendienst medewerkers helpen FGA Nederland steeds weer om het gewenste resultaat en professionaliteit richting onze opdrachtgevers en klanten te behalen. Onze commercieel verkoop buitendienst medewerkers zijn ambitieus, commercieel, gedreven en doorzetters, die allen authentiek zijn en echte teamplayers, die samen verantwoordelijk zijn voor het behalen van diverse commerciële doelstellingen.

Ervaring

Als commercieel verkoop buitendienst medewerker ga je snel en gericht veel ervaring opdoen om snel te groeien binnen FGA Nederland. De commerciële ervaring ga je als verkoper opdoen in de praktijk en in theorie, maar vooral tijdens de samenwerking met ervaren collega’s en je eigen coach. FGA Nederland heeft alle middelen in huis om van nieuwe collega’s zonder ervaring in korte tijd een ervaren en kundige sales professional te maken.

Werkzaamheden commercieel verkoop buitendienst

  • Het doen van acquisitie, afspraken maken en contacten onderhouden in de buitendienst;
  • Het behalen van verkoopdoelstellingen;
  • Het volgen van communicatietrainingen, verkooptrainingen, coaching trainingen;
  • Het rapporteren van behaalde verkoop- en trainingsresultaten aan de commercieel verkoop buitendienst.
  • Ga je werken als commercieel medewerker buitendienst voor FGA Nederland, dan ga je starten met het opdoen van een goede dosis ervaring, het behalen van successen en werk je aan een glanzende toekomst voor jezelf.

Vul onderstaande gegevens in en wij bellen u spoedig terug.

FGA Nederland, adviseurs,accountants,