Goud Sparen,Goud Kopen,Goudrekening
Geld zoals geld bedoeld is ! FGA NL, FysiekGoudAdvies Nederland

GOUDREKENING BGK

2016, goudsparen, goud kopen, goud inkoop, goud investeren, goudrekening,
FGA fysiek goud advies,verkoop goud, goud verkopen, goud koop,goudrekening,goud abonnement,goudkaarten, goldcards,pim god, pim gold,pim producten, pim concepten,pim mogelijkheden,pim cards,goldbar, goudbaren,goudbaar,

Bonus goudkoop BGK

LBMA gecertificeerde, 24 karaats fysieke goudbaren veel voordeliger inkopen dan bij de concurrent, met maandelijks extra bonusgoud uitbetalingen aan onze klanten. Dat kan FGA Nederland mogelijk maken door de sterke en leidende positie van onze goudleverancier op de wereld goudmarkt. Onze goudleverancier de nummer 1 van de wereld, wanneer het gaat om LBMA gecertificeerd fysiek 24 karaats puur fijngoud.

Fysieke goudbaren

Vanaf € 3.000,- eenmalig, welke meteen voor u wordt omgezet in fysieke goudbaren, ontvangt u als klant voortaan 0,6% bonusgoud* bij iedere maandelijkse aankoop. Met de BGK kunt u vervolgens uw goudvoorraad aanvullen met een vast spaarbedrag vanaf € 50,- per maand. Tevens ontvangt u vanaf de tweede maand 0,6% bonusgoud boven op uw maandelijkse spaarbedrag, zolang uw goudvoorraad minimaal een goudwaarde heeft van  € 3.000,-.

* vraag naar de voorwaarden

Debitcard

fga nederland,fga nl,fysiek goud advies,goudsparen, goud kopen, goud inkoop, goud investeren, goudrekening,

Met de Bonus Goudkoop BGK kunt u vervolgens uw fysieke goudvoorraad koppelen aan een debitcard van onze goudleverancier, waarmee u wereldwijd betalingen kunt doen. Het opgenomen geldbedrag wordt vervolgens transparant uit uw goudvoorraad in mindering gebracht. Hierdoor kunt u inspelen op de gunstige wereld goudprijs en precies op die momenten besluiten uw debitcard te gebruiken om een eventuele geldtransactie te doen.

De Bonus Goudkoop is de ideale uitkomst voor onze klanten en vult een bijzondere leegte aan. Vooral bij mensen die begrijpen dat, wie goud bezit, daarmee ook geld bezit en grote waarde hechten aan veiligheid en zekerheid voor hun gezin en vermogen. Voor hen die noch de tijd, noch de kennis hebben om de ontwikkelingen van goud continu in de gaten te houden, is deze vorm van goud kopen en de BGK de ideale uitkomst.

Scherpste prijs voor in en verkoop

De terugkoop regeling geeft klanten de zekerheid dat het door hen aangekochte goud ook altijd door onze leverancier teruggekocht zal worden. Waarbij u ook nog eens de beste prijs krijgt over het goud dat u terug verkoopt ten opzichte van welke goudopkoper dan ook. Goud wordt doorgaans gekocht door kopers wereldwijd met een opslag boven op de wereld goudprijs. Dus met een extra opslag berekend in de prijs. Dit is begrijpelijk, want de gouddelver en, indien van toepassing, de smelterij maken ook kosten.

fga nederland,fysiek goud advies, goudsparen, goud kopen, goud inkoop, goud investeren, goudrekening,

Terugkoop regeling

Goud wordt doorgaans ook terug verkocht aan de goudleveranciers of juweliers onder de wereld goudprijs vanwege zogenaamde kosten na de terugkoop. Onze leverancier zal het goud altijd van u terugkopen tegen de allerscherpste prijs, waardoor u de beste prijs krijgt voor uw fysieke goud, wanneer u deze besluit terug te verkopen. Simpelweg, omdat zij deze eigen geleverde goudbaren direct weer in de verkoop kunnen zetten, zonder de verzegeling te hoeven verbreken om te testen op echtheid of het te moeten omsmelten naar nieuwe goudbaren.

Sparen of verkoop BGK plus Goud

fga nl,fysiek goud advies,goud koop,goudsparen, goud kopen, goud inkoop, goud investeren, goudrekening,

Éénmalige aankoop, zonder of met uitlevering, met sparen, inleg min. € 3.000,-.als basis.

Dit is het meest simpele spaar / winstvergoedingsproduct, waarmee voordelig fysiek goud gespaard kan worden. 

Het 0,6% bonusgoud ontvangt u zolang de koopsom hoger is dan € 3.000,- en concreet op de goudrekening staat. Het bonusgoud kan ook uitgeleverd worden of terugverkocht, volgens de "Standard Future Prijs" in de app, die u toegewezen krijgt.

De eerste inleg is min. € 3.000,-  u ontvangt daarvoor echt fysiek goud.

Het goud staat geregistreerd op uw naam en heeft een echtheid certificaat, eventueel gecombineerd met een goudrekening.

Zowel het éénmalig aangekochte goud, als het bonusgoud, word bij Loomis verzekerd (110%) opgeslagen.
Elke 21 werkdagen word er een goudtelling uitgevoerd door een externe, speciaal daarvoor aangewezen, accountant.
Kosten daarvoor zijn; 0,07% van de depotwaarde plus 19% (Duitse)BTW per maand.

GEEN INSCHRIJFKOSTEN

  • Éénmalige inleg
  • Goudrekening op eigen naam
  • Opslag kosten 0,07% excl. 19% BTW  (Duitse btw)
  • Gratis Debit-kaart van Master Card®

Plus 7% korting over de goudprijs inkoop.