Goud Sparen,Goud Kopen,Goudrekening
Geld zoals geld bedoeld is ! FGA NL, FysiekGoudAdvies Nederland

Pimmetjes / Goud kaarten 

geschenk of Cadeau

Geschenken met waarde

Wij leveren echte goud baren in onze kaarten

€ 8,76Pimmetje goudkaart 0.1gr
Echt goud in kaart
€ 17,78Pimmetje goudkaart 0,2gr
Echt goud in kaart
€ 31,48Pimmetje goudkaart 0,5gr
Echt goud in kaart
€ 55,35Pimmetje goudkaart 1gr
kaart met echt goud
€ 219,90Pimmetje goudkaart 5gr
Kaart met echt goud
€ 419,60Pimmetje goudkaart 10gr
Kaart met echt goud
€ 816,60Pimmetje goudkaart 20 gr
Kaart met echt goud
€ 2.004,40Pimmetje goudkaart 50gr
Kaart met echt goud
€ 3.994,82Pimmetje goudkaart 100gr
Kaart met echt goud

GOUDKAART Waarom?

Pimmetjes goudsparen, goud kopen, pimmetjes, goud baren, goud denominaties,

Onze goudkaart met een echt goudbaartje (staafje), een waardevast geschenk voor vrienden, familie, relaties of klanten. Pimmetjes sparen is een leuke investering waarmee u in de loop der jaren een klein kapitaal bij elkaar spaart. Het heeft geen verval datum en is een wereldwijd erkend betaalmiddel/valuta.

Kortom een leuk cadeau dat gewaardeerd wordt en klasse en kwaliteit uitstraalt. 

Uniek in Nederland, bieden wij ook de unieke Goudkaart aan, een volledig te personaliseren geschenk met 0,5 gram 999,9/1000 fijn goud, welke wij leveren met meer dan 160 opdrukken of uw eigen opdruk. Een uniek en waardevast geschenk voor elke gelegenheid, of het nu een verjaardag is, huwelijk, jubileum of een feestdag(en) als kerstmis. 

Als u als bedrijf een echt visite kaartje wilt, en zeker wilt zijn dat uw klanten u niet vergeten, laat dan uw individuele Goudkaart met eigen logo fabriceren – een waardevolle gift die uw klanten altijd aan u zal herinneren.

U kunt er zeker van zijn dat deze goudkaart niet bij het vuil belandt en door de inhoud, goud, een bijzondere plaats op het bureau krijgt.

0,5 gram echte goudbaren betekent een kleine investering, waarover men niet lang hoeft nadenken.

Goudkaarten zakelijk

Ook bij ons is, hoe meer u besteld, hoe lager de prijs!


Wegens het aanwezig zijn van goud in onze goud kaart, adviseren wij u om contact op te nemen bij meerdere afnames. Als u direct wilt weten wat het u werkelijk zal gaan kosten, kunt u ons bereiken via mail of telefoon.   

Laat -vrijblijvend- een offerte maken. klik hier

Pimmetjes goudsparen, goud kopen, pimmetjes, goud baren, goud denominaties,,pimgold,pim goud,pimcards,pim card,pimkaarten,pim kaart,


pimkaart, goudkaart pim, pimmetjes, pimkaarten, pim, echte goudkaart,goud  cadeau,goudkado,pimgold,pim goud

Aan- en verkoop goudkaart

BTW bij aan- en verkoop goudkaart

Alle prijzen vermeld op onze website zijn – indien van toepassing – inclusief btw.

Goud is altijd vrijgesteld van btw. Zowel de gouden kaarten/cards, als de goudbaren die wij verkopen, voldoen aan de vereisten om als beleggingsgoud te worden verkocht, om die reden wordt 0% btw berekend.

Een voorwaarde voor het toepassen van de margeregeling is dat er geen btw bedrag op de factuur wordt vermeld.

Indien u, als privépersoon, aan ons goud terug verkoopt speelt de btw geen rol. Wij stellen een inkoopformulier voor u op waarop staat aangegeven wat u aan ons verkoopt tegen welke prijs.

Inkomstenbelasting op fysiek goud

Het bezit van fysiek goud wordt voor de inkomstenbelasting gezien als een belegging. Dit dient door u dan ook opgegeven te worden in box 3 voor de inkomstenbelasting (inkomsten uit beleggen en sparen)

Het voldoen van de aangifte is een verantwoordelijkheid voor u als privépersoon. Wij verstrekken zelf niet actief gegevens aan de belastingdienst, wel kan de belastingdienst bij ons – net als bij ieder ander bedrijf – de administratie opvragen. Wij zijn echter geen bank en staan zodoende niet rechtstreeks in contact met de fiscus.

Online geschillen beslechting

 

Goud verzending via Postnl

 

PayPal is een populair middel om online te betalen. Deze betaalmethode wordt veel gebruikt op veilingsites als eBay en Marktplaats. Anders dan iDeal biedt PayPal aankoopbescherming. PayPal is in dat opzicht als betaalmethode te vergelijken met creditcards.  Heb je een product dat je met PayPal hebt betaald niet ontvangen, dan zorgt PayPal ervoor dat je je geld terugkrijgt. Ook als het product tijdens verzending beschadigd raakt of als het product sterk afwijkt van de beschrijving kun je via PayPal je geld terugkrijgen.


HyperText Transfer Protocol Secure, afgekort HTTPS, is een uitbreiding op het HTTP-protocol met als doel een veilige uitwisseling van gegevens. Bij gebruik van HTTPS worden de gegevens versleuteld, waardoor het voor een buitenstaander, bijvoorbeeld iemand die afluistert, onmogelijk zou moeten zijn om te weten welke gegevens verstuurd worden.


goud garantie, goud waarde