Goud Sparen,Goud Kopen,Goudrekening
Geld zoals geld bedoeld is ! FGA NL, FysiekGoudAdvies Nederland

Geschenk met echte waarde

    Voor wat voorbeelden van goud kaarten, Klik op foto's              

relatiegeschenk, goudkaart, cadeaukaart,Pimmetjes goud, echt goud met waarde, goudkaarten, goud in kaart, goud kado, goud cadeau,pimgold,pimcards,pim kaarten,pim goud,relatiegeschenk, goudkaart, cadeaukaart,Pimmetjes goud, echt goud met waarde, goudkaarten, goud in kaart, goud kado, goud cadeau,pimgold,pimcards,pim kaarten,pim goud,


Relatiegeschenk

Onze goudkaart creatief, ook wel goudkaart opmaat, is een uniek middel om uw relaties te verrassen, op basis van waardering en samenwerking voor langere duur.

Onze goudkaart met echt goud in de vorm van een kleine goudbaar/staafje, is een waardevast geschenk.

Een goudkaart als cadeau voor een speciale gelegenheid of als herinnering, deze kaart blijft en zal door iedereen gewaardeerd worden.

Kortom uniek, stijlvol, elegant en waardevast, zelfs vermeerdering!

Goudkaart opmaat sparen is een leuke investering waarmee u relaties in de loop der jaren een klein kapitaal bij elkaar kunnen sparen, het heeft geen verval datum en is een wereldwijd erkend betaalmiddel/valuta. 

En door diverse wereldwijd gerenommeerde instanties en organisaties gecertificeerd en erkend.

Kortom een leuk cadeau dat gewaardeerd wordt en klasse en kwaliteit uitstraalt.

Pimmetjes goud, echt goud met waarde, goudkaarten, goud in kaart, goud kado, goud cadeau,pimgold,pimcards,pim kaarten,pim goud,

Uniek in Nederland

In Nederland bieden wij u de unieke Goudkaart aan. U kunt deze volledig personaliseren als geschenk met de 0,5 gram 999,9/1000 fijn goud. Ook leveren wij deze met meer dan 160 opdrukken. Een uniek en waardevast geschenk voor elke gelegenheid.

Als u als bedrijf een echt visite kaartje wilt, en zeker wilt zijn dat uw klanten u niet vergeten, laat dan uw individuele Goudkaart met eigen logo fabriceren – een waardevolle gift die uw klanten altijd aan u zal herinneren.

U kunt er zeker van zijn dat dit visitekaartje als goudkaart niet bij het vuil belandt en door de inhoud een bijzondere plaats op het bureau krijgt.

0,5 gram echte goudbaren betekent een kleine investering waarover men niet lang hoeft nadenken.

Ook hier geldt hoe meer u besteld, hoe voordeliger!

goud kopen, goudkaart,kaarten van goud,goudkado,cadeau met goud,
fga nederland, puur goud handel, fysiek goud,goudkopen,goudconcepten,goud mogelijkheden,goudspaar,goud als bescherming,pimgold,pimcards,pim goud,